zondag 27 mei 2018

Thema 'Letters en cijfers' in de Berenklas

De voorbije twee weken leerden wij over letters en cijfers. Zo hebben we ontdekt dat een woord uit letters bestaat en een zin uit woorden. Aan de hand van de letterzoektocht kwamen we te weten dat letters heel belangrijk zijn. We herkennen al een heleboel letters en kunnen al woorden zoeken die beginnen of eindigen met een bepaalde letter. We leerden ook dat letters geen cijfers zijn. Tijdens de cijferzoektocht zagen we een heleboel cijfers. Want bijna aan elk gebouw hangt er een cijfer! Via allerlei spelletjes verbonden we een bepaald cijfer aan een hoeveelheid, we werkten ook rond de begrippen meer/minder/eentje meer enzoverder.  Bovendien maakten we zelfs een letterdoosje en een cijferdoosje! 
Dit vonden we super leuk want nu kunnen we zelfs thuis enkele spelletjes spelen. 

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB