vrijdag 19 mei 2017

Mededeling stadsbestuur Harelbeke

Naar aanleiding van de heraanleg van het Marktplein in Harelbeke dient de kermis van Hemelvaart uit te wijken naar het Stationsplein.

Van dinsdag 23 mei om 18 uur tot en met zondag 28 mei om 24 uur wordt het Stationsplein en de Noordstraat (tussen het Stationsplein en de Forestiersstraat) voor alle verkeer afgesloten.
Ook het stilstaan en parkeren langs weerszijden van de openbare weg is verboden op het Stationsplein en in de Noordstraat (tussen Stationsplein en Boterpotstraat).

In de Tuinstraat (tussen Ballingenweg en Stationsplein), in de Noordstraat (tussen Forestiersstraat en Deerlijksestraat) en in de Boterpotstraat (tussen Noordstraat en Gentsestraat) wordt enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Op zaterdag 27 mei wordt tussen 11 en 24 uur de Stationsstraat (tussen Gentsestraat en Stationsplein) voor alle verkeer verboden n.a.v. de Foodtruck & Artmarkt.
In dit straatgedeelte zijn enkel voetgangers en personen die een fiets of een bromfiets aan de hand leiden toegelaten, voor zover zij het trottoir gebruiken en/of achter de nadarafsluitingen blijven.
Ook het stilstaan en parkeren langs weerszijden van de openbare weg is hier verboden.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive