donderdag 10 maart 2016

De schattentocht!

Deze week leren wij over piraten en schatkaarten! We leerden al hoe we schatkaarten moeten maken en aflezen. We leerden over de piratenboten en het leven van een piraat. We leerden ook werken met een kaart van de klas en van de speelplaats. Op de kaart van de speelplaats stonden cijfers. Op die plekjes waren letters verstopt. Die moesten we zoeken. Zo konden wij de code kraken. We vonden de woorden; de schat!

Nadat we de code hadden gekraakt, kregen we een echte schatkaart. We gingen op ontdekkingstocht! Via allerhande wegen en opdrachten kwamen we uit bij de zandbak. Daar mochten we graven! Owen vond de schat als eerste... Benieuwd wat er in zat?

Groetjes van 1 La en meester Steff


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB