dinsdag 1 december 2015

grootouders en sint in de vlinderklas

Het was een héél gezellige voormiddag! De kinderen waren heel trots om hun grootouders te zien. Toen de sint binnenkwam, waren ze een beetje overdonderd...maar het was toch heel leuk! De sint had heel veel speelgoed mee. Amaai, wat een verrassing! Wie wou, kon nog op de foto met de sint. Slaappiet viel bijna in slaap zeg! Maar gelukkig waren wij er om hem wakker te houden. ;) De grootouders werden getrakteerd op een lekker kopje koffie met cake. De kinderen kregen chocomelk en cake. 2 ouders van het oudercomité maakten wel 200 cakes voor ons! Danku dankuwel! Ze smaakten heerlijk! Geniet van de foto's. juf Katrien en de kindjes uit de vlinderklas

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB