woensdag 25 november 2015

Winnaars fluohesjecontrole 1

Sinds Fluoman ons attent maakte op het probleem van gezien worden in het verkeer, doen heel wat leerlingen hun best om hun fluohesje iedere dag aan te hebben. Daarom werd het na 2 weken eens tijd dat we een aantal klassen in de bloemetjes zetten waarvan het meeste aantal kinderen altijd hun fluohesje aanhadden. Juf Debbie en juf Ilse deden eerst een toneeltje waarbij juf Debbie verblind was door de vele felle fluokleuren op de speelplaats. Daarna kwamen er 2 winnaars uit de bus. Proficiat aan 2LB en 1LA die deze keer de wedstrijd wonnen. Helpen jullie mee jullie eigen klas te winnen? Doe dan zeker iedere dag je fluohesje aan en kom zoveel mogelijk met de fiets, met een helm natuurlijk, naar school!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB