vrijdag 27 november 2015

Verrassing voor de grootouders... en samen naar de bib!

Tijdens de week van de grootouders zetten we maar àl te graag de oma's, opa's, meme's en pepe's in de bloemetjes! De kleuters maakten een heel mooi fotokader. Dinsdag 1 december mogen de kinderen dan hun werkje afgeven aan hun oma en opa, want ze mogen dan eens een momentje meebeleven in de klas : samen spelen, juf vertelt een verhaal,... en...Sint komt dan ook op bezoek! We gingenen tijdens de voorleesweek op bezoek naar de stadsbib en daar kregen we het mooie verhaal 'nieuwe laarzen' te horen. Het was heel fijn! De kleuters mochten actief meewerken en leerden het gebouw zo op speelse wijze wat beter kennen. Zeker voor herhaling vatbaar! :)

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB