woensdag 11 november 2015

Muzische vorming in het zesde leerjaar

Hieronder kunnen jullie enkele 'kiekjes' bewonderen van muzische activiteiten. Fotograaf Nawfal maakte bijvoorbeeld de foto's van onze creaties naar kunstenares Julie Mehretu. De resultaten waren fantastisch zoals jullie kunnen zien. Een andere muzische activiteit was een 'continentenmove' in elkaar steken. Hierbij kregen de leerlingen in groepjes via een iPad uit 5 verschillende continenten een dans te zien. Daaruit moesten ze één bepaalde beweging halen om dan alle bewegingen aan elkaar te koppelen in één move. Die move werd dan uitgevoerd op Uptown funk van Bruno Mars. Heel tof! De laatste activiteit die jullie kunnen bewonderen, is onze muzikale activiteit 'Beat it' waarbij de leerlingen zelf een ritmepatroon in elkaar moesten steken met behulp van enkele muziekinstrumenten en hun eigen lichaam als slagwerk. Er zitten echte artiesten in onze klas! Er zijn ook nog een aantal foto's van het voetbaltornooi waarbij wij de belangrijkste beker wonnen, namelijk die van fairplay! :-)


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB