dinsdag 22 september 2015

MIJN IK-TAS !

In de Dolfijntjesklas kregen de kleuters van de derde klas dit jaar een eigen IK-tas ! Deze mochten zij in de klas versieren : op de voorkant werd een zelfportret geschilderd en achteraan mochten ze hun eigen naam met veel kleur decoreren ! Dan gingen de tassen mee naar huis ! Daar mochten de kleuters hun tas naar eigen creativiteit verder versieren en mochten ze een aantal spulletjes meebrengen om zichzelf in de klas voor te stellen. Zoals op de foto's te zien, heeft elke derdeklasser zijn eigen IK : Michelle kan heel goed knutselen, Issei is onze karate-man, Zoë houdt van zwemmen, Ishaq weet alles over auto's, Mathis gaat graag op stap, Lieze is onze ballerina, Oona ons K3-meisje, Nio weet alles over robots en dino's en Timur houdt het meest van zijn knuffels ! Het waren één voor één interessante spreekbeurtjes !

0 reacties :

MOEDERDAGPAKKET: online bestelling.

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB