donderdag 26 maart 2015

Visseneitjes in 2LB


Deze ochtend ontdekten wij een grote verrassing in de klas. Onze twee vissen zaten niet meer alleen in hun bokaal... Enkele honderden visseneitjes waren er bij gekomen. Blijkbaar waren onze twee visjes Marie en Jeanne in blijde verwachting van heel wat eitjes. Samen met de leerlingen van de klas hebben we de vissen verzorgd en de eitjes in een apart bakje gedaan. Zo zullen ze hopelijk uitgroeien tot mooie vissen. Ook mama Marie had wat extra verzorging nodig, want papa Jeanne (of misschien zeggen we vanaf nu beter 'Jean') at al de eitjes op en kon mama Marie maar niet gerust laten. En nu hopen dat onze eitjes uitgroeien tot babyvisjes...
0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB