donderdag 4 december 2014

Sint op bezoek in onze klas!

Amaai dat was leuk! Sint kwam op bezoek in onze klas. Hij had vele zwarte Pieten mee en eentje zat in de rolstoel : hij was van het dak gevallen! Noor begon onmiddellijk te zingen toen de Sint binnenkwam en Louise ging bijna wenen, maar het was direct over. Yune had gisteren nog gezegd : 'ik denk dat zwarte Piet op de tafel gaat springen!' en ja hoor, ze had gelijk! Toen Sint wegging, verstopte een Piet zich in de huishoek. Gelukkig had Lore hem gezien! Lieve, lieve Sint, dankuwel voor het mooie speelgoed! (vooral :) voor de carsauto's! de jongens zijn super-superblij!) Groetjes van juf Katrien en alle kindjes uit de vlinderklas.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB