woensdag 19 november 2014

Op stap naar het secundair onderwijs

De leerlingen van het zesde leerjaar hadden vandaag een gastspreker. Er werd een uiteenzetting gegeven over de mogelijke richtingen in het secundair onderwijs. De overstap van het zesde leerjaar naar het secundair onderwijs roept bij kinderen en ouders ongetwijfeld vragen op. Vragen over de schoolkeuze, het leren, de verandering van omgeving, het vervoer... steken de kop op. Daarom werken de leerlingen gedurende een ruime tijd aan dit thema. De bedoeling hiervan is om de overgang naar het secundair zo vlot mogelijk te laten verlopen. De leerlingen zijn alvast enorm enthousiast! Op donderdag 27 november 2014 om 19.30u. wordt er ook een informatieavond georganiseerd voor de ouders van de leerlingen van het zesde leerjaar. Deze boeiende avond gaat door in CC HET SPOOR, Eilandstraat 6 in Harelbeke.
 

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB