woensdag 19 november 2014

Voetbaltornooi vijfde en zesde leerjaar

Op 5 november had in Bavikhove ons traditioneel voetbaltornooi plaats voor het vijfde en zesde leerjaar. Met 4 ploegjes trokken we er volle goede moed naartoe. De sfeer binnen de groepjes was optimaal. Plezier beleven aan de wedstrijden stond bovenaan ons verlanglijstje. En dat deden we dan ook. Iedereen speelde voor iedereen, zonder zagen of ruzie te maken. Echt leuk om dit te zien. Als een echte vriendengroep werkten we wedstrijd na wedstrijd af. Op het einde bleken we dit zo goed te doen dat zowel het vijfde als zesde leerjaar de finale mochten spelen. De twee ploegjes van het vijfde leerjaar kwamen zelfs tegen elkaar uit in deze finale. Nog nooit meegemaakt ! Fantastisch ! Fier kunnen we dan ook zeggen dat het vijfde leerjaar zowel de eerste als de tweede plaats te pakken kreeg. Ook het zesde leerjaar deed het formidabel met een tweede en vierde plaats. Met een stralende glimlach trokken we dan ook huiswaarts. (Dank aan de mama van Tom Claerhout voor de mooie sfeerbeelden die ze doorstuurde ! )

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB