dinsdag 1 april 2014

Lentewandeling

Op 1 april maakten we een lentewandeling. De bestemming was het kippenhok van 'mammie Carine'. Onderweg genoten we van alle facetten van de lente: het stralende zonnetje, bloeiende bomen en struiken, zelfs een vlinder liet zich gewillig fotograferen. Misschien was zijn lievelingskleur wel het felle oranje van de fluohesjes! De 3 kippen daarentegen, trokken zich van ons bezoek maar weinig aan. Ze scharrelden, pikten in het eten en toonden ons ongegeneerd hun achterkant. We werden ook nog getrakteerd op een appeltje. Mmm... dat smaakte ! Dan nog eventjes languit in het gras de wolken bewonderen. En natuurlijk zagen we een hond, een beer en een trein. En het jongetje met een slip van zijn hemd uit zijn broek?.... Neen, die zagen we niet! Nogmaals bedankt mammie Carine dat we op bezoek mochten komen!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB