dinsdag 4 februari 2014

Toeka Trofee

Joepie!! We zijn gewonnen!!

Al een tijdje is er op onze school een wedstrijd aan de gang. Toeka vond dat we nogal vaak de deuren laten open staan, het licht laten branden tijdens de speeltijd, ... Hij vond dat we wel wat meer aan het energieverbruik en het milieu mochten denken. Daarom kwam hij met een wedstrijd op de proppen: wie zo min mogelijk energie verspilt, die krijgt de wisselbeker! En deze week was het tweede leerjaar altijd in orde! De mooie beker blijft nu een week in onze klas.

En we hebben nog meer bezoekers in de klas... Vanaf vandaag komt juf Liza af en toe eens langs om te kijken of om les te geven. Deze namiddag deden we al heel wat leuke spelletjes samen! Welkom juf Liza.

Benieuwd naar onze nieuwe juf? Wil je de beker eens zien? Kijk dan zeker maar eens naar de foto's!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB