dinsdag 14 mei 2013

mmmmm lekkere broodjes!

Deze week wordt het thema 'de bakker' uitgewerkt.  Natuurlijk gaan we daarvoor op stap!
De kleuters stappen flink in de rij, blijven netjes op het voetpad,...  We nemen de etalage van een bakkerij waar en gaan naar de supermarkt.  Daar kopen we een tijgerbrood en sandwiches. Mmmm....  Bo's mama zorgde voor heel wat bakkersmateriaal en de kinderen kunnen daar veel mee spelen.  Ze vinden het super om de zakken en dozen te vullen met blokjes,...
De peuters mogen met verschillende kleuren op een broodzak schilderen en experimenten met klei : ze kneden en schilderen een ronde pistolet. De oudste kleuters sorteren broodjes in de juiste rij, schilderen een bakker en decoreren een taart. Amaai, wat een flinke bakkers, euh! werkers!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB