donderdag 28 maart 2013

Lily de kip, eieren, kuikens en Pasen!

Het was weer een leuke tijd in 2-3 kc. Lily , de kip van Wout D mocht een bezoekje brengen in onze klas. Ze was superlief en mocht zelfs eens vrij rondlopen in ons klasje. De kleuters hadden er al vlug een nieuw vriendje bij en vonden het spijtig dat ze s'avonds weer naar haar kippenhok moest gaan.
Ook de kuikens van bij juf Ann-Sophie mochten even in onze klas staan en werden vol verwondering en bewondering aandachtig bestudeerd.Al snel volgden  er prachtige tekeningen van deze dieren.
Met de eieren werden er teloefeningen gedaan en natuurlijk werd er ook weer gekookt.We maakten roereieren, spiegeleieren, hardgekookte eieren klaar en deze werden lekker opgegeten met een stukje brood erbij. We  knutselden  ook een paasmandje met 2kc en een paaskijkdoos met 3kc.Deze mochten ze vanavond "eindelijk" meenemen naar huis want ze waren heel fier op hun werkje en wilden dit zo vlug mogelijk laten bewonderen door mama en papa.
En nu nog wachten op de paashaas... ik wens alvast aan iedereen een deugddoende vakantie en een VROLIJK PAASFEEST !!

0 reacties :

MOEDERDAGPAKKET: online bestelling.

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB