donderdag 13 december 2012

Op bezoek bij de mama en papa van Aude

Dolenthousiast naar de tandarts vertrekken. Je hoort het niet vaak! Maar iedereen stond te springen om plaats te nemen in de tandartsstoel bij de mama en papa van Aude. Om te starten kreeg Aude rare plasticine in haar mond om een afdruk te maken van haar tanden. Ook werden de tanden bekeken en kregen we te horen wie al mama en papa kiezen had. Maar toen de stofzuiger en sproeier werd bovengehaald bleken onze stoere kerels toch niet zo enthousiast meer. We kregen een dikke pluim want de tandjes bleken erg goed gepoetst te zijn. Na afloop kreeg de eerste klas nog een leuk doosje met een tandenborstel, tandpasta en een zandloper. Dank je wel voor de fijne namiddag!

 

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB