donderdag 22 november 2012

LEKKER GRIEZELEN

 Op 10 november organiseerde onze school een griezelavond. Het oudercomité had onze turnzaal omgetoverd tot een sfeervol griezelrestaurant. De overheerlijke bloederige slierten spaghetti gingen vlotjes in de hongerige magen, vergezeld met een bloedrode wijn of ander gerstenat. De leerkrachten hadden op de eerste verdieping van de school een lange donkere tunnel gebouwd. Onverschrokken trokken moedige leerlingen in de tunnel. Op de tast moesten ze allerlei obstakels overwinnen, griezelige muziek tarten en afschuwelijk verklede leerkrachten trotseren die hen de schrik van hun leven bezorgden. Alleen de echte durvers bereikten het uiteinde van de lange tunnel. Anderen dropen af met een ei in hun broek. Ja, ook ouders konden aan de lok der verschrikking niet weerstaan om nog eens een brok nostalgie te beleven van het spookkot van weleer. Een heel leuke en lekkere avond !

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB