dinsdag 20 november 2012

Ik groei!

In het thema 'het lichaam' ontdekten de eersteklassers dat ze al heel wat gegroeid zijn. We brachten een bezoekje aan 'De kleine ark'. Bij de verschillende leefgroepen mochten we even piepen. Zo konden we duidelijk het verschil zien van baby tot kleuter. Enkele jongens en meisjes werden nog herkend door de verzorgsters toen zij zelf nog peutertjes waren.
Maar ook onze binnenkant was behoorlijk interessant: ons hart, onze longen en botten. Aan de hand van enkele relaxatie-oefeningen luisterden en voelden we aandachtig. Ook het verzorgen van onze tanden kwam aan bod. Er werd ijverig gepoetst want ze wilden allemaal graag dat poets-diploma behalen. 

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB