woensdag 12 september 2012

Heilig Hart minecraft


Hallo, ik ben Thomas Decuypere van het  6de leerjaar en ik heb de school nagemaakt in mijn spel minecraft en ik wil dit graag tonen aan julie. Ik vind minecraft leuk en ik speel er heel vaak op en ik oefen op bouwen en ik kan beter en beter bouwen en daarom heb ik de school nagebouwd. Ik vind dat het mooi is. Ik heb het aan mijn vrienden en juf getoond en ze vinden het echt de max! Mijn juf toonde het dan ook aan de directeur en ze zijn beiden heel enthousiast en wilden dit filmpje op de website van school. Veel kijkplezier!                        

0 reacties :

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2019-2020

Inschrijvingen voor volgend schooljaar:

Kinderen van geboortejaar 2017 mogen inschrijven vanaf vrijdag 1 maart 2019 vanaf 8.00 u.

Inschrijvingen vinden bij voorkeur plaats na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2018-2019): graag na telefonische afspraak
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be