woensdag 12 september 2012

Heilig Hart minecraft


Hallo, ik ben Thomas Decuypere van het  6de leerjaar en ik heb de school nagemaakt in mijn spel minecraft en ik wil dit graag tonen aan julie. Ik vind minecraft leuk en ik speel er heel vaak op en ik oefen op bouwen en ik kan beter en beter bouwen en daarom heb ik de school nagebouwd. Ik vind dat het mooi is. Ik heb het aan mijn vrienden en juf getoond en ze vinden het echt de max! Mijn juf toonde het dan ook aan de directeur en ze zijn beiden heel enthousiast en wilden dit filmpje op de website van school. Veel kijkplezier!                        

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB