maandag 11 juni 2012

Schoolreis

Voor de een waren de dieren het meest boeiende, voor een ander was het ponyritje dan weer het hoogtepunt. Misschien vonden enkele kleuters het picnicken het fijnste moment van de dag, of was het 'wilde' tochtje in de kar aan de tractor iets wat het meest bijgebleven is. Voor Manuel misschien? Omdat hij de volgende dag jarig was, mocht hij op de schoot van de boerin, de tractor besturen! Aude vond dan weer het 'hondje' super schattig! (een ferm uit de kluiten gewassen Berner sennenhond) Of wat dacht je van pootje baden door een grote plas? Het was in ieder geval een heel fijne schoolreis. Het weer was niet altijd even super, maar dit is slechts een klein detail. Het waren vooral de kleuters die het mooie weer maakten!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB