zondag 3 juni 2012

Gezonde tandjes

Op donderdag 31 mei trokken we met de kinderen van de 3de kleuterklas naar de refter van het middelbaar. We waren uitgenodigd om samen met de leerlingen daar deel te nemen aan een projectje rond 'gezonde tandjes'. Elke leerling nam een groepje van een 3-tal kleuters onder haar (of zijn) hoede. De kleuters mochten een tekening inkleuren, een memory spelen, en een tandendoosje maken. Als tussendoortje kregen ze een lekkere appel waar de kleuters gretig hun tandjes in zetten. De leerlingen speelden een toneeltje over wat er gebeurd als niet de tandenfee, maar wel een 'tandendief' 's nachts het tandje komt pikken dat onder het hoofdkussen werd gelegd. (de tandendief was gelukkig slechts het kleine broertje die een beetje jaloers was op zijn 'grote' zus). De kleuters mochten ook nog hun tandjes poetsen en als slot werd er een leuk liedje met dansje aangeleerd. Aan de leerlingen van mevr. Rogé, bedankt voor de fijne voormiddag en een dikke zoen van alle kleuters!
  

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB