dinsdag 8 mei 2012

Met heel mijn hart

Dit is de titel van een boekje waarin een kleine ijsbeer zich afvraagt 'hoe' zijn moeder van hem houdt. Ze vertelt hem dat ze van hem houdt met haar ogen (die glinsteren als ze hem ziet), met haar vacht (waar de kleine ijsbeer heerlijk kan in wegkruipen) met haar poten (waarmee ze hem kan  knuffelen) ...Maar vooral met heel haar hart!
Van het boekje gingen we over naar de relatie met de eigen mama... En we kwamen tot de conclusie dat mama's van hun kinderen houden met hun ogen, hun handen, hun mond, ...kortom ook met heel hun hart.
We inviteerden de mama van Nayssa met de kersverse baby Zion. En ook daar konden we zien wat het betekent 'houden van met heel je hart'!0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB