zaterdag 24 maart 2012

Jeugdboekenweek

De voorbije 2 weken konden de kinderen naar de bibliotheek komen over de middag en tijdens de studie. De bibliotheek werd tijdelijk ingericht in de polyvalente zaal. Het thema van de jeugdboekenweek was 'dieren'. De kinderen konden boeken lezen en inkijken rond het thema dieren, ze konden een dierenbladwijzer maken, een dierenspelletje spelen, de weg zoeken van Tip de Muis, een kleurplaat kleuren van Tip de Muis,... . De kinderen vanaf het 3e leerjaar konden ook meedoen met een boekenquiz. Ze kregen 20 vragen waarbij ze de antwoorden moesten zoeken in de boeken aangeduid met een groen stickertje. Er stonden ook telkens 2 computers klaar waar de kinderen konden luisteren naar een boek en ondertussen meelezen. En op de Ipad konden ze via 'Fundels' een boek beluisteren en bekijken en de daarbij horende activiteiten doen. Op de laptop konden ze de activiteiten doen op de website van de jeugdboekenweek (www.jeugdboekenweek.be). Er kwamen heel wat kinderen langs om de verschillende activiteiten te doen. Geniet mee via de foto's.

 

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB