dinsdag 14 februari 2012

Manon en Emili werden 5 jaar in 23KB

We hadden terug 2 jarigen in februari, in de tweede kleuterklas deze keer. Ik had de kroon al klaar toen Manon de hele voormiddag mee was naar het medisch onderzoek met juf Mieke, we zouden in de namiddag dansen en zingen in de klas maar door omstandigheden moest ik de hele namiddag bewegingsopvoeding geven en werd de verjaardag verder gevierd in de klas bij juf Mieke, het was er even leuk, de foto's spreken boekdelen.... Emili was jarig op Valentijn, ze wou dolgraag een kroon met hartjes, ze was zo fier op haar nieuwe ring die ze gekregen had van mama, met een hartje op natuurlijk! Kijk maar naar de foto 's hoe ze straalt met haar hartjeskroon.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB