donderdag 16 februari 2012

Dikke-truiendag

Ook de kleuters hadden flink hun best gedaan om op donderdag 16 februari met een versierde dikke trui naar school te komen.
Alle truien werden bekeken en beoordeeld. Er waren er bij die het sober gehouden hadden, anderen waren rijkelijk versierd. Maar één ding hadden ze gemeen; alle kleuters waren apetrots en ze lieten zich dan ook graag fotograferen. Maar toen kwam DE vraag: wie had nu de mooist versierde trui? Was het de trui met hartjes? met lettertjes of met stickers? of wat dacht je van een trui met gekleurde lintjes, pluimen of speelkaarten? Het werd Lukas met zijn trui met pluimen!
Na de speeltijd mochten de winnaars van elke kleuterklas hun prijsje in ontvangst nemen. En toen we terug naar de klas stapten, zei Lukas 'juf, ik ben blij met mijn prijs'. En ook al stond de verwarming een graadje lager, hier kreeg ik toch wel een warm gevoel van!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB