vrijdag 16 september 2011

Werken in de Tuinstraat


Eind september starten de wegwerkzaamheden om tweerichtingsverkeer tussen de kruispunten met de Ballingenweg en de Gaversstraat te creëren.

Na deze werken zal de school beter bereikbaar zijn. U zult via de Gaversstraat en de Stationsstraat de Tuinstraat kunnen binnenrijden. Ook via de schoolingang langs de Ballingenweg kunt u dan uw kind op school afzetten.

Uiteraard zullen de werken voor heel wat aanpassingen en omleidingen zorgen. Hieronder geef ik een overzicht van de verschillende fasen die voorzien zijn:

Start van de werken: maandag 26 september. Bij goede weersomstandigheden zullen de werken tot vrijdag 28 oktober duren.

Fase 1: 
Van maandag 26 september tot vrijdag 21 oktober. Het stuk Tuinstraat tussen de Ballingenweg en de Gaversstraat wordt volledig afgesloten voor de werken.
Fietsers zullen via de dwarsdoorsteek tussen de Stationsstraat (apotheek) en de Ballingenweg omgeleid worden. 

Fase 2: 
Van maandag 24 oktober tot woensdag 26 oktober. De Tuinstraat zal afgesloten zijn voor alle verkeer vanaf het kruispunt met de Wagenweg tot aan het kruispunt met de Gaversstraat.
Alle verkeer wordt omgeleid via de Wagenweg naar de Ballingenweg. In de Ballingenweg zal er tijdelijk tweerichtings- verkeer mogelijk zijn en zal het parkeren er verboden zijn.

Fase 3: 
Van donderdag 27 oktober tot vrijdag 28 oktober zal ook het kruispunt Tuinstraat - Gaversstraat afgesloten zijn.

De school zal vanaf de tweede fase de ingang via de Wagenweg openstellen. Ook de ingang via de Ballingenweg zal nog steeds gebruikt kunnen worden.

Stad Harelbeke laat weten dat de planning afhankelijk is van de weersomstandigheden. Slechte weersomstandigheden kunnen voor uitstel zorgen.


0 reacties :

Ontbijtpakketten

Fluo in het verkeer!

Fluo in het verkeer!

Jaarthema 2019-2020

Jaarthema 2019-2020

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be