donderdag 28 januari 2016

Ontbijtpakketten

Beste ouders

op zondag 20 maart kunt U even uitslapen en genieten van een heerlijk ontbijt. Wij brengen dan graag lekkere ontbijtpakketjes tot aan uw deur. In dat kader willen wij nog even bij u aankloppen en u vragen of u de school van uw kinderen mee zou willen steunen door ontbijtpakketten te kopen en te helpen verkopen. De opbrengst van onze ontbijtpakkettenactie komt integraal ten goede aan de leerlingen! Vorig jaar werd o.a. een bijdrage geleverd bij het aankopen van computers in de kleuterklassen, in de fluohesjes en in de schoolreizen.

Nieuw dit jaar zijn de kinderpakketten aan € 4. Deze bevatten een ruim ontbijt maar dan op kindermaat. 

Indien u wenst, kunt u online bestellen door aan de rechterkant van de pagina op de afbeelding van de ontbijtpakketten te klikken. De bestelling is pas definitief na overschrijving van het bedrag op rekeningnummer BE81 4643 3716 9124 met vermelding van uw naam in de mededeling.

Alvast hartelijk dank

Het oudercomité, directie en leerkrachten VBS Heilig Hart


0 reacties :

Jaarthema 2022-2023

Jaarthema 2022-2023

Ontbijtpakketten

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

CLB