donderdag 18 juni 2015

Een dolfijn dagje in het Boudewijnpark !

Het werd een spannende donderdag 18 juni. Ook al beloofde het weerbericht geen stralende zomerdag, de sfeer zat er al onmiddellijk in. Welgezind stapten we in de bus (Joepie, een dubbeldekker!) en vertrokken we richting Brugge naar het Boudewijnpark. Het was even wachten vooraleer we binnen mochten want we waren daar natuurlijk niet alleen ! Maar eenmaal we vertrokken voor onze tocht door het park, waren de ooh's en aaah's, de trappelende voetjes, de wijzende vingertjes overal te horen en te zien. We deden alvast een toertje op de carrousel en daarna mochten we al aanschuiven voor de show van de zeeleeuwen. Grappig hoor om te zien hoe die toch wel logge beesten een mooi nummertje opvoerden. Na nog een ritje met het treintje, werden we ons ervan bewust dat het niet de zeeleeuwen waren die brulden, maar onze buikjes! Dus picknicken maar! Maar natuurlijk konden de kleuters niet lang wachten om het grote speelplein te gaan verkennen. Hier konden de kinderen een tijdje ongestoord ravotten. Omdat er nog heel wat te beleven viel, zetten we onze tocht verder. Zwaaien en draaien, het ultieme buikgekriebel beleven op allerlei attracties. Maar het hoogtepunt van de dag was toch wel de show met de dolfijen ! We kwamen ogen te kort, en vaak kon mijn fototoestel de bewegingen van deze prachtige dieren nauwelijks volgen. Zoveel gratie, sierlijkheid, intelligentie, vriendelijkheid, die je zelden ziet bij andere zoogdieren, waartoe ook de mensen behoren ! ;-)

1 opmerking :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB