woensdag 8 oktober 2014

Naar de kunstacademie!

Gisterennamiddag waren alle kleuters van de kikkerklas uitgenodigd om kennis te maken met de kunstacademie te Harelbeke.
We mochten allen rond de "kunstjuf" komen staan om te luisteren naar de opdracht..We mochten namelijk een fotokader maken op een groot tekenblad en een tekening maken binnen deze kader over de vakantie. De volgende stap was de tekening inkleuren met kleurpotloden maar niet gewoon inkleuren, nl kleuren mengen . Voor vele kleuters een nieuwe ervaring , want kleuren mengen gebeurde al veel met verf, krijt...De derde en laatste stap was op de lijn "kleuren" van de kader en en lijnen van de tekening accentueren. Neen, dit was zeker geen gewoon tekenen. De kleuters mochten trots hun kunstwerk meedoen naar huis. En vele derdekleuters hebben alvast een plaatsje gereserveerd om volgend jaar te starten als ze in het eerste leerjaar zitten.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB