maandag 16 juni 2014

Op schoolreis naar de kinderboerderij!

Na een rit op de bus kwamen we aan op de kinderboerderij! Daar waren de twee boerinnen op zoek naar de boer. Samen hielpen we mee zoeken, maar nergens was boer Piet te vinden. Dus zat er niets anders op, de kleuters mochten de boerinnen helpen op de boerderij. Zo konden ze de verschillende dieren voederen: paarden, geiten, varkens, kippen, konijnen,... Met een schop en een kruiwagen hebben ze ook het stro opgeruimd, want de boer had het niet netjes achter gelaten! Op het einde vonden we de boer. Die lag te slapen bij de konijnen. Booeeeeer!! Booeeeer! Jaja, boer Piet kwam wakker en hij heeft alle kindjes een stempel gegeven voor al hun werk. Het was een super leuke schoolreis!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive