maandag 23 juni 2014

Naar de muziekschool.

Vandaag ging het tweede leerjaar op ontdekkingstocht in het samwd-land (het land van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans).  Een gekke, verstrooide gids stond ons op te wachten aan de grote poort.  Zij nam ons mee op reis in theaterland, zangland hoelahoepland, snaarland, blazersland.  We konden er toneel spelen, noten plukken,  pirouettes draaien, strijken, blazen, trommelen...
Het werd een race tegen de klok om alle stempels te verzamelen en zo ons diploma te halen.
Maar het is ons gelukt !  We keerden terug met een diploma in de hand, klaar om in september naar de academie te gaan !!


0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive