vrijdag 4 oktober 2013

Dierendag

4 oktober: dat is dierendag. Dieren en kleuters, dat is de perfecte combinatie. In de klas kregen we bezoek van hamster OLLY van Mats. Hij vertelde ons dat een hamster eigenlijk een nachtdiertje is, en dat hij zich momenteel klaarmaakt voor zijn winterslaap. Daarom had hij de vorige dagen reeds flink gegeten en zag hij er inderdaad lekker dik uit. Olly demonstreerde braafjes hoe hij zaden tussen zijn voorpootjes kon nemen, hoe hij water dronk, en hoe hij door zijn tunneltje naar beneden gleed. Het was ook heel grappig hoe hij zich helemaal onder het zaagsel verstopte. Kijken vond hij best leuk, maar al die kleutervingertjes die hem wilden aanraken... dat had hij liever niet. Daarna konden de kinderen een schilderij maken van Olly in zijn kooitje.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Inschrijven eetfestijn schoolfeest

Inschrijven eetfestijn schoolfeest
Schoolfeest 11 juni 2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB