woensdag 15 mei 2013

We zijn in topvorm!

In het thema 'sport en spel' trokken we dinsdagnamiddag met de 3 klasjes van oudste kleuters naar het sportpark. De kleuters liepen onder begeleiding van 'trainer' Mieke een toertje op de Finse looppiste. Voor sommige kinderen was dit een hele opdracht hoor! Natuurlijk mochten ze niet vergeten om vooraf de spieren wat op te warmen, en achteraf te stretchen. Daarna werd er voor wie dat wou, een wedstrijdje sprint gehouden. Aan de lijn klaar... start!Iedereen deed flink zijn best, maar er kon natuurlijk maar 1 winnaar zijn. En ook dit is iets wat de kleuters moeten leren: soms win je, soms niet. Een regenbui zorgde ervoor dat we slechts 1 onderdeeltje van de fit-o-meter konden doen. Na al dat sporten, was er pauze met een drankje en een stuk fruit of koekje. Als afsluiter konden de kleuters nog wat klauteren, glijden, klimmen, rekken en strekken op de speeltuigen. En alweer was de regen spelbreker. Maar echte sporters kunnen ook daar tegen!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB