donderdag 28 maart 2013

Lily de kip, eieren, kuikens en Pasen!

Het was weer een leuke tijd in 2-3 kc. Lily , de kip van Wout D mocht een bezoekje brengen in onze klas. Ze was superlief en mocht zelfs eens vrij rondlopen in ons klasje. De kleuters hadden er al vlug een nieuw vriendje bij en vonden het spijtig dat ze s'avonds weer naar haar kippenhok moest gaan.
Ook de kuikens van bij juf Ann-Sophie mochten even in onze klas staan en werden vol verwondering en bewondering aandachtig bestudeerd.Al snel volgden  er prachtige tekeningen van deze dieren.
Met de eieren werden er teloefeningen gedaan en natuurlijk werd er ook weer gekookt.We maakten roereieren, spiegeleieren, hardgekookte eieren klaar en deze werden lekker opgegeten met een stukje brood erbij. We  knutselden  ook een paasmandje met 2kc en een paaskijkdoos met 3kc.Deze mochten ze vanavond "eindelijk" meenemen naar huis want ze waren heel fier op hun werkje en wilden dit zo vlug mogelijk laten bewonderen door mama en papa.
En nu nog wachten op de paashaas... ik wens alvast aan iedereen een deugddoende vakantie en een VROLIJK PAASFEEST !!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB