vrijdag 7 december 2012

Kampioen in wiskunde!

Ik ben Casper Deley en ik deed mee aan de wiskundequiz .
En het werd een groooooooot succes!
Toen ik aan de eerste ronde meedeed, was ik erg nerveus! Maar in de tweede ronde (finale) was dat al wat beter.Toen ik hoorde dat ik vijfde was ,was ik enorm blij!Bij de prijsuitreiking was het gevoel van de eerste ronde weer terug,maar dat ging vlug weer weg.En toen ik thuis kwam was ik SUPERBLIJ met mijn Ipod touch!  Zowel de juf als mijn ouders waren heel trots!                         (1050 kinderen deden mee)                                                                                                                                              0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB