donderdag 13 december 2012

Sint

December startte en dat betekende de maand van 'de sint'. De spanning was voelbaar in de klas. In de sinthoekjes werd kwartet en pictionnary gespeeld, raamhangers geknutseld, een schoentje gevouwen, speelgoed geknipt uit de boekjes... En ja we kregen bezoek... Maar nog niet van de sint. Juf Joke kwam langs met Lore. Lore werd van alle kanten bewonderd. Met de nodige ooohhh's en aaahhh's. Zou de sint wel een bezoek brengen aan onze klas? Waren we wel braaf geweest? We schreven een brief want we wilden niet dat sint stilletjes onze school zou voorbij rijden. Elke dag haalden we een kaartje van de aftelkalender en dan eindelijk was het zo ver... De sint was ons niet vergeten!!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Info en brochures externen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Inschrijven geboortejaar 2020
Na de herfstvakantie start de voorrangsregeling voor de broers/zusjes die geboren zijn in 2020. Deze voorrangsperiode loopt tot 7 maart 2022. De inschrijvingen staan vanaf 7 maart open voor iedereen.


Gelieve in de voormiddag tijdens de schooluren langs te komen of voorafgaand een afspraak te maken.


Instapdatum berekenen kan via de volgende site: https://www.onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB