dinsdag 1 november 2011

hopsakee!

De laatste namiddag voor de herfstvakantie, gingen we met de peuter- en eerste kleuterklas op stap. Het was op zich al een hele belevenis om mee te mogen met de auto van de directeur, van de leerkrachten of van een mama, papa, meme, pepe! Onze trip ging naar de vrije basisschool van Hulste. Directeur Renaat verwelkomde ons hartelijk en de kinderen keken hun ogen uit in die 'andere' school. Toen kwamen we binnen in de turnzaal : amaai, wat een uitdaging! Daar stond allerlei bewegingsmateriaal uitgestald van Hopsakee. De kinderen mochten naar hartelust exploreren, uitproberen,... Het was een leuke, uitdagende activiteit maar dat zal je wel merken aan de foto's! Nogmaals hartelijk dank aan alle chauffeurs die ons voerden en ons terug naar school brachten!

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive