dinsdag 7 december 2010

Sint in de klas

Donderdag 2 december was een speciale dag : de Sint kwam in de klas. Amaai, enkele kleuters schrokken nogal toen zwarte piet met de goede Sint de klas binnenkwam! Eventjes was er paniek bij enkele kinderen. Ik denk dat ik enkele blauwe plekken overgehouden heb van het nijpen van de kinderen .... Elize wist wél heel goed te vertellen wat ze graag zou krijgen : een kassa!
Zwarte piet had heel wat speelgoed mee.  Hij haalde alles uit de zak : boeken, puzzels van Jules, schildergerief, 2 grote wielen met stuur, een clownspel,...
De peuters schilderden bij juf Lisa - onze stagiaire - hun schoentje. Die werd dan op donderdagavond netjes bij de schoorsteen geplaatst.
De volgende morgen was de verrassing groot toen ze zagen dat er chocolade, picknicken, speculoos en mandarijntjes bij lagen! Sint had zelfs zijn glaasje water uitgedronken én onze Jules kreeg een zwartepietenmuts! Maar Annabel was niet echt op haar gemak... ze dacht dat de Sint elk moment opnieuw kon binnenkomen in de klas...
Juf nam een foto 'voor' en 'na'. Zien jullie het verschil???
 
Lieve Sint, dankuwel voor al dat lekkers!  We zijn u héél dankbaar hoor! 

Vele groetjes van juf Katrien en alle peuters uit de eerste kleuterklas

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive