maandag 11 oktober 2010

Herfstuitstap naar het park

De herfst is begonnen! Op maandag 11 oktober maakten we een uitstapje naar het park. Het was wat fris, maar er scheen een stralend zonnetje! Onderweg kwamen we héél veel spinnenwebben tegen. En in elk web zat een dikke of kleine spin geduldig op haar prooi  te wachten. De kinderen vonden dit boeiend hoor, ikzelf ben daar niet zo dol op!
In het park kregen we allerlei opdrachten van 'kabouter kleddernat-van-'t-blad', kabouter tik tak, kabouter bladgroen, kabouter kwabbernoot, eikelkabouter...
Beladen met zakken vol 'herfst' keerden we na een uurtje terug naar school.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive