vrijdag 30 april 2021

Thema Sam 🐢 in het donker in de berenklas 🐻

 Deze week en vorige week werkten we het boekje Sam in het donker uit in de berenklas. We kregen zelfs bezoek van de twee landschildpadden van Alexander. Dit was super interessant, we konden ze observeren en waarnemen tijdens hun twee dagen in onze klas. Verder gingen we ook in op de gevoelens. In het boekje was Sam bang om in zijn schild te kruipen. We maakten kennis met onze eigen emoties en gevoelens en leerden deze verwoorden aan de hand van spelletjes, de doos van gevoelens, de gevoelensdobbelsteen, onze zelfgemaakte gevoelsmeter,... Verder hebben we vorige week ook genoten van de warme lentezon buiten op de speelweide. Gisteren zijn we dan aan de slag gegaan met de zaaibakken op school. We zaaiden sla en radijs. Deze zullen we verder verzorgen en kijken hoe ze evolueren. Hieronder enkele sfeerbeelden. 0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB