maandag 19 april 2021

Schat zoeken!

 

Vandaag vonden we een geheimzinnige schatkaart in de klas. Al snel hadden we ontdekt dat de tekeningen op de kaart overeen kwamen met onze speelweide, dus trokken wij op avontuur. We zochten onze weg langsheen allerlei zaken op de speelweide; langs de toiletten en bomen, over de berg naar de voetbaldoelen, over het speeltuig, … Onderweg moesten we allerlei opdrachten vervullen; springen op één been, geheimtaal ontcijferen, estafettes doen, sluipen over het klimtoestel, … We zochten en vonden uiteindelijk de plek waar het kruisje staat. Daar lag de schat begraven. We zochten ons te pletter en uiteindelijk vonden Emme en Korneel de schat: een boek over piraten. En dus weten wij nu wat ons nieuwe thema is… Piraten en kaartlezen! Kijk maar eens mee hoe leuk wij ons avontuur vonden!
0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB