donderdag 4 maart 2021

Thema 'Bouwen' in de berenklas.

Wat was dit thema een succes. Alle kleuters hebben er op los gebouwd. Een stevige muur, een hoge toren, huizen, ...  We bouwden ook een muur met de volledige klasgroep. Hij was stevig, want beer Bruno kon er op blijven zitten :-)  We bezochten deze week een bouwwerf en zagen er werkmannen bezig met vloeren, met een kraan aarde scheppen, in een muur boren, ... Er werden ook mooie huizen gebouwd uit kosteloos materiaal en volledig volgens de creativiteit van de kinderen zelf. Enkel voor het vastmaken moest de juf soms wat helpen. 

En dan nog dit : Bijna alle kleuters kunnen mits motivatie van de juffen en van de kinderen onder elkaar zelf hun jas dichtdoen! Goed zo , doe zo verder!

(klik op onderstaande foto voor meer foto's)0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB