vrijdag 19 maart 2021

Letterfeest!

Vandaag was het feest in het eerste leerjaar… letterfeest! Want wij kennen nu eindelijk alle letters. We kunnen ze herkennen, lezen en zelf schrijven. Wat zijn meester Steff, Hup en Aap fier op de kinderen. Daarom was er feest in de klas! We luisterden naar het verhaal van Opa’s Letterwinkel en we deden een speurtocht op de speelweide. We vonden op die manier een geheime boodschap: ‘ik kan al alle letters’. We kregen van Hup een letterdiploma. Dat gaan we uithangen in onze kamer! Van meester kregen we ook nog een kadootje: een zakje met lettersnoepjes en een mooi gedichtje erbij. Een feest is natuurlijk pas compleet met muziek en chipjes… dus hebben we gesmuld en gedanst! Het letterfeest past trouwens ook helemaal in het thema van de jeugdboekenmaand, want dat is ‘lezen is een feest’. Vandaag kregen we ook ons zelfgeknutselde ‘leesbeest’ mee naar huis. Dat ‘leesbeest’ zal vanaf nu altijd op onze schoot kruipen om samen te lezen… Elke dag zullen wij een kort verhaaltje aan ons ‘leesbeest’ voorlezen; daar worden de 'leesbeesten' heel vrolijk van! 

Kijk maar eens mee naar de foto’s van onze leesbeesten en ons letterfeest!


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB