zaterdag 13 februari 2021

Carnaval in de bubbel van 2LA

Vandaag werd carnaval op school gevierd.  We deden verschillende activiteiten, samen met de klasbubbel. 

We startten onze dag met de catwalk, daarna leerden we nog even de cupsong op onze zelfgemaakte trommels.  Na de speeltijd speelden we de carnavalsquiz met de chromebooks en we deden een spelletje bingo maar werkten ook onze geknutselde trommeltjes af..  's Middags aten we gezellig onze frietjes op in klas met een filmpje van Mister Bean erbij.  We sloten de dag af met volksspelen op de speelplaats en in de turnzaal.  Er waren ook enkele verkiezingen van de voorbije week: wie deed het meest zijn/haar best voor binnenstebuitendag, verkiezing voor gekste kapsel, verkiezing voor het mooiste hoofddeksel en ook eentje voor de mooiste carnavalsoutfit. 


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB