woensdag 28 oktober 2020

Toast champignon

 Tijdens de brainstorm kwam het onderwerp 'paddenstoelen' ter sprake. Al vlug werd er besproken dat er paddenstoelen zijn die je wel mag opeten. "Dat zijn dan champignons!".  Dus maakten we een gerechtje met champignons. Maar een vervelende tovenaar stopte enkele giftige paddenstoelen tussen de lekkere. Hij wou niets liever dan de meester en de juf in een dikke vette pad omtoveren. Gelukkig definieerden de kleuters de vreemde paddenstoelen onmiddellijk als 'giftig en niet eetbaar'.  De toast champignon was goed gelukt, en alle kleuters proefden en vonden het meestal 'een beetje lekker'. Terwijl ze vooraf bijna allemaal zeiden dat ze champignons niet lekker vinden. 

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB