donderdag 15 oktober 2020

Leeuwtjes in de bib

 Deze voormiddag gingen we op bezoek  naar de bibliotheek "De Bron"

De kleuters maakten er kennis met de bibliothecaris Mieke en met de bibliotheek. De kleuters zagen welke afdeling van de bib voor de kinderen is. Ze zagen ook hoe elk boek zijn eigen plekje heeft.  Voorzien van een gekleurd hoekje worden de boekjes steeds netjes gesorteerd en opgeborgen. Mieke toonde ook hoe het niet moet met boeken! Er werden ook 2 boekjes voorgelezen. Dat was gezellig genieten !! Na het voorlezen mochten de jongens een boek uitkiezen om mee te nemen naar de klas en ze mochten het boek zelf inscannen.  De volgende keer zijn de meisjes aan de beurt. 

Het was een leuk uurtje in de bib, wat zeker wordt herhaald. Hopelijk krijgen de kleuters dan allemaal  de boekenmicrobe te pakken !!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB