woensdag 2 september 2020

Opening van het nieuwe schooljaar: Raar maar waar!

 Beste ouders

Het coronabeestje is nog steeds aanwezig, daarom zag onze eerste schooldag er toch wat anders uit. De kinderen hebben jullie misschien al heel wat verteld, maar we willen jullie de sfeerbeelden toch niet onthouden. 

Toen de kinderen op de speelplaats aankwamen, konden zij terecht bij verschillende wetenschappers die allemaal proefjes, experimenten, ... aan het doen waren. Telkens mochten de kinderen iets uitproberen of testen. 

Na een tijdje kwam een gekke professor de speelplaats opgerend. Hij was helemaal overstuur. Zijn labo was ontploft tijdens zijn laatste experiment, en nu zocht hij natuurlijk een nieuwe plaats om verder te werken. Gelukkig waren de kinderen op onze school dolenthousiast om de professor te helpen. Ze kregen een logo mee voor hun klas. 

Dit schooljaar zullen alle klassen regelmatig op een wetenschappelijke of technische uitdaging botsen. En soms met de meest verrassende uitkomsten. Raar, maar waar! 

Wij wensen jullie, ouders, en jullie kinderen een leuk, gezond en wetenschappelijk jaar toe! 


Door op onderstaande foto te klikken, kan u de sfeerbeelden van de opening terugvinden. Mocht dit niet lukken, kan u de link onder de foto terugvinden. 


https://photos.app.goo.gl/JQm5u5HAzr3U9vus5

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar:

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, start op maandag 9 november 2020.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB