vrijdag 13 maart 2020

Schoolorganisatie vanaf maandag 16 maart 2020

Beste ouder(s)

Van overheidswege worden de lessen vanaf maandag 16 maart opgeschort. Er mogen dus geen lessen gegeven worden. Dit tot en met vrijdag 3 april.

De school zal voorzien in opvang voor:- kinderen waarvan de ouders in de zorg en veiligheidsdiensten werken- kinderen die enkel bij grootouders, die tot een risicogroep behoren, terecht kunnen

Wat bieden wij maandag nog aan?Alles (behalve les) wat we op een gewone dag ook aanbieden voor de kinderen die geen opvang hebben:o ochtend- en avondopvango opvang tijdens de lesureno warm eten of boterhammen meebrengeno rijen naar huis

Het is mogelijk dat we aan dit aanbod moeten bijsturen in de loop van volgende week. Hou daarvoor zeker de website van de school van uw kind in de gaten. 


Let op: op de pedagogische studiedag, vrijdag 27 maart, is de school volledig gesloten.
 
We rekenen op jullie gezond verstand om de maatregelen voor de komende periode op te volgen zodat het virus zich zo min mogelijk kan verspreiden.


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB