woensdag 19 juni 2019

Eerste dag op ponyklassen

We zijn deze morgen goed aangekomen in Woumen.  Nadat we heel wat hulp kregen van de mama's en oma's om de bedden op te maken waren we allemaal geïnstalleerd in onze kamers.  We speelden al hele leuke spelletjes. 
Deze namiddag ging de eerste workshop door.  Een eerste groep ging op bezoek bij de melkboerderij.  Daar kregen we wat uitleg over de melkkoeien en mochten we zelfs een echte koe melken.
Een andere groep speelde met de circuskoffer en deed groepsspelletjes en nog een andere groep speelde en reed op een pony.  We gleden van de poep,  we stonden er recht op en we deden nog allerhande trucjes.
Deze middag aten we frietjes met stoofvlees en deze avond lekkere broodjes; pistolets met groentjes en vlees of kaas.  We aten ons buikje lekker vol!

Veel kijkplezier!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB